BBB en hernieuwbare energie

BBB werkt nog aan haar verkiezings programma. Ik ben nooit fan geweest van hun anti windmolen opinie. Feit is dat we over moeten naar groene energie, dat is allang besloten door WEF, EU VN en wat heb je. Kun je daarop tegen zijn maar daar bereik je NIETS mee, immers je bent de enigste. Het was ook ooit bedoeld om plattelanders als stemmer te trekken die bang voor molens waren maar dat speelt nu niet meer.

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
Wat moet BBB doen??
+3
Erik1979.
Stoppen met dat gesubsidieerde windmolen en zonnepanelen ideologie. Gewoon kernenergie. En diegene die een dak vrij hebben die kunnen dan doormiddel van zonnepanelen een beetje voor zichzelf en voor wat buren produceren. Zelfde met een molen. Biogas alleen op mest maar beter is gewoon afschaffen omdat die niet rendabel zijn. Dan heb je geen opslag nodig. Goed innoveren zodat er oplossingen komen voor het afval. En dan belastingen omlaag bij de minimum inkomen omdat je dan bergen geld bespaard. Begin je vandaag met bouwen heb je over 5 jaar alles geregeld. Moet je eens kijken hoe snel Nederland dan weer alles voor elkaar heeft.
+1
Erik1979.
Maar Hans, heb je goed gelezen wat je hier schrijft? Jij schrijft dat de WEF de EU en de VN dit allang beslist hebben. Dat is toch een complottheorie? En als dat waar zou zijn dan heeft stemmen geen zin want dan bepalen de hier genoemde wat er gebeurt. Dan leven we niet meer in een democratie. Wat jij schrijft zijn grote woorden. Ik geloof daar niet in. Maar goed ieder zijn ding.
+1
Hans van Bergen
@Erik1979. Dat is geen complot theorie maar een feit. Ieder land en daarmee provincie en daarmee gemeente is verplicht om co2 vrije energie te gaan gebruiken. En BBB zal daar keuzes in moeten maken. Voor boeren is het een prachtig verdien model om een molen of zonnepanelen op het dak of op een hoek land te hebben. Ik verwacht zelf dat de meeste boeren tussen nu en binnenkort gaan bedelen of ze aub een molen geplaatst mogen hebben
Braboboer
Windenergie het liefst niet en als het toch moet dan op zee.
+4
Erik1979.
@Braboboer robje heeft al een gat in de begroting van 40.000.000.000. En dan heb je nog geen oplossing voor de opslag. En na 20 jaar kun je waarschijnlijk de hele rotzooi opruimen. Volgens mij ben je met dat geld al een heel eind met kernenergie. En dat bouw je voor 100 jaar en is goedkoop en stabiel.
+1
overstekend wild
@Erik1979. Als het om klimaat of duurzame energie zou gaan zou je gelijk hebben. Maar dat gaat het helemaal niet om. Een paar kernreactoren is helaas te makkelijk.

Delfstoffen winnen, molens produceren fundamenten, molens en kabeltraces bouwen en onderhouden en weer opruimen na 10 jaar of iets meer brengt veel meer handel en werkgelegenheid. Geef het volk brood en spelen. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Maar dat weet jij wel, jij bent wakker genoeg
Nevergiveup
@overstekend wild Brood en spelen en vergeet dit niet :

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's energie , windmolen , bbb , world economic forum en trekken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0