Illustratie van: Wilco vd Kuilen

Spanning tussen Zwolse boer en TenneT loopt hoog op: "Je komt niet op mijn land!"



Quote:
TenneT wil tussen Zwolle en Ens (Flevoland) onderhoud uitvoeren aan het verouderde hoogspanningsnetwerk. Maar een boer uit Zwolle geeft geen toestemming om op zijn percelen te komen. Meerdere gesprekken en confrontaties verder, wil de Zwollenaar nog steeds niet meewerken. "Niet zolang mijn problemen met de provincie Overijssel en gemeente Zwolle niet zijn opgelost." Dus stonden de boer en TenneT vandaag tegenover elkaar in de rechtbank in Zwolle.

Deel dit topic

Reacties

Erco
Snap m wel... maar het had iets minder dreigend gekund...
-Jan-
@Erco is pachtgrond en er zal wel een opstal clausule op zitten
+1
bio boer
@Erco ik niet eerlijk gezegd van uit gaande dat de zand auto's over de openbare weg reden wat kan mij het schelen dat vrachtwagens de weg kapot rijden bij mij voor dan zo ik hooguit gemeente vragen om onderhoud te plegen er zal ook wel eens 50tons vrachtwagen bij hem moeten zijn in dit artikel komt hij op mij over al onmogelijk persoon tennet is toch ook niet de gene die over de wegen gaat is bedrijf dat in dienst werkt van de overheid
+1
Henry1
Wat in het artikel ook wel staat, is dat de boer niets op Tennet persoonlijk tegen heeft. Hier hebben we ook hoogspanningskabels over het land, en bij schade door dergelijk onderhoud, wordt dit gewoon netjes vergoed.

Wel opvallend trouwens dat hij wel grond pacht van de provincie en ondertussen grote problemen maakt. Het zullen vast verschillende afdelingen zijn, maar of het handig is weet ik niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's flevoland , onderhoud , overijssel , spanning en zwolle geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0