Harm Albring nieuw bestuurslid LTO melkveehouderij

Succes Harm!:

Binnen LTO Melkveehouderij kwam er met het vertrek van Eline Vedder een plekje vrij. Harm Albring zal vanaf heden deze functie bekleden en hieronder stelt hij zich graag even voor:

Wat is jouw achtergrond in de melkveehouderij?
Mijn naam is Harm Albring, melkveehouder in Drouwenermond, Drenthe. Samen met mijn vrouw heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders. Overgenomen en gesplitst, want mijn broer is melkveehouder in Duitsland geworden. Samen met ons gezin draaien wij de boerderij. We hebben grote passie voor koeien, wat te zien is in onze ambities op de fokveedagen. We doen veel aan de fokkerij en dat is dan ook een tweede tak binnen ons bedrijf. Met onze koeien vallen wij zo nu en dan in de prijzen en daarmee vergaren we ook (inter)nationale bekendheid. Zo werden wij vorig jaar nog roodbontfokker van het jaar.

Wat is jouw motivatie als nieuwe bestuurder?
Ik ben begonnen als afdelingsbestuurder, in die rol zat ik aan tafel bij provinciale en gemeentelijke overleggen. Een aantal jaren geleden was het opzeggen van mijn lidmaatschap wel dichterbij dan ooit, maar juist door die jaren ben ik overtuigd dat je dan vooral aan tafel moet blijven zitten. Vanuit die gedachte wil ik mij inzetten voor de toekomst van de melkveehouderij in Nederland.

Wat wil jij graag bereiken voor de melkveehouderij?
Ik hoop dat we zo ver kunnen komen dat de politiek en beleidsmakers wat meer verstandige dingen gaan doen. Daar bedoel ik mee dat er met een bredere visie naar de sector gekeken wordt en dat er ook een visie komt, in plaats van het tegengestelde beleid waar we nu vaak mee te maken hebben. Het is belangrijk dat we met elkaar op blijven trekken en in gesprek blijven. We willen als melkveehouderij blijven laten zien wat we doen en hier een positief geluid over naar buiten brengen.

Deel dit topic

Reacties

leonievdh971
€? Het is belangrijk dat we met elkaar op blijven trekken en in gesprek blijven”

Samen…
Wie is “we” in deze zin?
+1
cs-agrar
Harm is wel iemand die zakelijk kan blijven en niet echt van de bull shit. Succes

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's keuring , melkkoe , landbouwshow , opmeer , uier en harm albring geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0