'Plant bomen en stop met glyfosaat'

Quote:
Veel maatregelen voor het milieu en het klimaat zijn kostbaar en er is weinig bekend over negatieve effecten, vindt zaadveredelaar Arie van den Berg. Bomen planten en stoppen met het gebruik van glyfosaat is volgens hem goedkoop en ook effectief voor het milieu.

Deel dit topic

Reacties

grös
Word natuurlijk niet op Nederland, maar wereldwijd heeft glyfosaat wel meer desastreuze gevolgen als louter carcinogeen.
+3
weurding
Kap eerst es met kappen
Albert Peters
@weurding heb je een punnt met dat kappen maar als wij dat hout niet kopen en massaal verprutsen aan tuin inrichting schuttingen bruggen schoeiingen enz dan word er veel minder gekapt.
weurding
@Albert Peters vergis je niet wat er gestookt wordt
Albert Peters
@weurding nog erger
grös
@weurding
Beetje verjonging van houtwallen is niet verkeerd, maar ik weet dat er ook heel wat verdwenen zijn, enkele erven is er ook vrijwel niks te vinden, ik ben bij 30 graden wel blij met wat bos rond de stal.
bio boer
@grös hier ben ik juist altijd blij met de wind aan de kust op warme dagen
grös
@bio boer
Hier heb je dat toch niet, en ik sta dan liever onder een boom als in de brandende zon. Ik las dat in tropisch regenwoud het ook gewoon 25 graden is, in de Sahara wel 40-50 ofzo.
bio boer
@grös dat verschil merk je op de Veluwe ook meteen als je bos uit fietst de heide op is meteen bloedheet
bio boer
@Albert Peters die schuttingen van tegenwoordig in de bouwmarkt wordt je ook niet vrolijk de dunne nietjes zijn in 3 jaar door geroest onder het motto als het maar goedkoop is 🤦‍♂️

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , glyfosaat , bomen , klimaat , goedkoop , Bomen planten en van den berg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.827