VIDEO: Caroline van der Plas | HJ Schoo-Lezing

Ze spreekt de taal vanuit de onderbuik van jaren fluwelen d*ct*t**r

Quote:
Nederland moet een Noaberstaat worden, een Mienskipsteat (Fries voor Gemeenschapsstaat). Een overheid als een betrokken buurman of buurvrouw, op wie je kunt ...

Deel dit topic

Reacties

+1
Jannus
+3
Jannus
@Jannus Gister tenenkrommend naar die Kale Kuipers Klan gekeken OP1 en als je dan hoort hoe hij kletst,typische D33 praat,oktober weer corona spuiten,ziekenhuizen dicht en zorgpremie omhoog(Artsen maatschappen zijn drukker met eigen honorarium dan zorginvesteringen)

Leg je dat naast de Schoo-lezing van Caroline en je hoort dan te lezen dat D 33 niet de partij van Van Mierlo nog is maar slechts een technocratische partij zonder menselijke empathie en zo de euthanasie pil in de extasy pil mand zou gedogen om de zorg te ontlasten.


Pfff,moest dit even kwijt maar staat het de moderator niet aan dan delete je het maar
Vdejong
Quote Reactie van @Jannus:
extasy pil mand

Wie heeft zo'n mand thuis?
Jannus
Quote Reactie van @Vdejong:
Wie heeft zo'n mand thuis?

Caroline zou zeggen,'Je slaat de inhoud gelijk plat'.
+1
labella
@Vdejong in bijna ieder gezin met opgroeiende pubers staat ie, alleen de meeste ouders weten het niet...!!
hans-hans
.
hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid , taal , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0