Debutant Stan Schilder voor het eerst naar Opmeer

Morgen is het weer landbouwshow-opmeer.nl/ , uiteraard ook weer met een rundveekeuring. Veel ogen zullen er gericht zijn op de koe waarmee debutant Stan Schilder de ring betreed. Toch mooi dat er weer nieuwe namen meedoen. Ik was afgelopen woensdag even op de andrehoeve.nl/ toen er druk getraind werd met deze keurings-vedette Carmen 9 (Crushtime x Solomon) onlangs aangekocht op de Fokveeveiling van Jan Kolff uit Woudrichem

Deel dit topic

Reacties

+2
Grasbaal
Ook @noordhollander (Kars Fielmich) is er weer helemaal klaar voor om morgen de keuring te volgen en van commentaar te voorzien.

(klik om te vergroten)

Foto Jim Wagemaker
cs-agrar
"je moet er mee naar een keuring, niet naar de markt" werd hier dan voorheen gezegd bij het trainen
+1
dijkstra uit w
Mag hopen dat ie wat beters op stal heeft dan deze
+1
Grasbaal
Helaas door onvoorziene omstandigheden kon Carmen 9 niet op de keuring verschijnen. Dit is de groep jonge koeien waarin deze koe mee zou doen:

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , koe , grasbaal , rundveekeuring en opmeer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0