Nederlands boerenbedrog haalt Franse nieuwsuitzending - Joop - BNNVARAQuote:
Nederlands boerenbedrog haalt Franse nieuwsuitzending.

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Schijnbaar hebben ze het nog niet begrepen, was japanse haver die in een normaal afsterfproces zat toch?
-Jan-
Quote Reactie van @weurding:
was japanse haver die in een normaal afsterfproces zat toch?

Men heeft helemaal geen verstand van landbouw en denkt dat alles wat iets verkleurt gespoten is,totale waanzin zo langzamerhand
+6
Nevergiveup
@-Jan- Ja hier ook al wel eens burgers op fiets gehad , die vroegen waarom het veld geel was in juli. Uitgelegd dat winter tarwe een twee jarige plant is en aan het einde in de afrijping gaat dus natuurlijk proces. Ze begrepen het.

Ook wel eens gehad dat ze vroegen waarom de schapen een kleurtje op de bips hadden in de herfst , uitgelegd dat de Ram een krijt blokje aanhad en dat hij zo makkelijk kon zien welk vrouwtje hij al gehad heeft.

Dat begrepen ze ook ...😁😂
+1
Vdejong
Quote Reactie van @Nevergiveup:
welk vrouwtje hij al gehad heeft.

ga heen en vermenigvuldigd u
+1
weurding
@Vdejong we zijn al met teveel...
j h p
Ze zullen bij BNNVARA allemaal wel hoogopgeleid zijn met hun extreem giftige glyfosaat, tjonge, tjonge, LD 50 is bij puur (360gr/kg) 0,4 kg, zoals het verspoten wordt 22 liter.
In de meeste NL gootsteenkastjes staat heel wat giftiger spul.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.881