Hardenberg is weer voorbij

De beurs van het jaar is weer voorbij, dit jaar geen verkeersproblemen. Maar ik weet niet hoe druk het de andere dagen was?. Het culinaire niveau was wel iets minder als andere jaren maar dat was misschien ook wel omdat op de laatste dag het meeste op is?. Gelukkig had Stef Beunk nog volop Fleckviehworst in de aanbieding:

<object width="504" height="378"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="[vimeo.com]; /><embed src="[vimeo.com]; type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="504" height="378"></embed></object><p><a href="
http://www.vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7463787&server=vimeo.com&fullscreen=1
">De Landbouwbeurs in Hardenberg is weer voorbij</a> from <a href="[vimeo.com] Scholten</a> on <a href="[vimeo.com">Vimeo<];

Deel dit topic

Reacties

brabo
de beurs van het jaar ????
brabo
tegenwoordig wel een erg hoog fleckvieh-gehalte op deze prikpagina.
Is Stef Beunk de hoofdsponsor van deze site geworden ??
noordhollander
ja ja hardenberg is weer voorbij het mooiste nieuws op fokkerijgebied was wel de kruisingsgids van koole en liebregts uit heino ook fleckviehambassadeur stef beunk was in vorm wanneer komt zn eigen fleckviehbier op de markt??
anonymous_80
Een treurige afloop, zei Beunk, waarom ??
anonymous_186
He Japieoo,dus als iemand iets aan jou vraagt,boor je hem gelijk de grond in! Doe je dat ook als ze met kinderpostzegels aan de deur komen?
anonymous_253
En nu allemaal naar Hannover??
anonymous_373
Geen appels met peren vergelijken graag.
anonymous_1122
Was weer mooie beurs!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwbeurs , hardenberg en stef beunk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0