Klaver zaaien


Deel dit topic

Reacties

diekman
Dit word gezegd door klaver:

Klaver;

"Beleid van der wal prima, we moeten versnellen.
Als iedereen het prima vindt, strik eromheen met dit kabinet, niet wachten tot 14 oktober, nu iedereen enthousiast is.
Extra ministerraad afspreken, advies aftikken, en gaan!
Nu wordt t weer anderhalve week uitgesteld.
Duurt veel te lang. Dan gaat iedereen er weer naar kijken. En dan gaan er weer protesten komen, als ze écht zien wat er in staat.
...alles waar 'ze' boos over waren... dat blijkt nou gewoon..."
+2
labella
@diekman wat een vieze vuile hond!
+1
ted9
@labella hoop dat dit in de media opgepikt wordt.
Weidezicht
@ted9 daar zullen we zelf voor moeten zorgen. Hoe gaan we nu eens landelijk met 1 verhaal, hoe het ontstaan is, hoe erg het niet klopt, hoe weggegooid geld het is, hoe oneerlijk het spel gespeeld wordt, hoe de groene wensers hier achter zitten enz. Dat gaan we met trekkerritten met een spandoek of vlag ook niet redden. Het barst hier van de kennis bij zeker een john en rene. Wie of welke behartiger pakt dat op? Als advertentie in de krant, als fb bericht, als qr code op spandoeken enz. We hebben de tijd tot het ministerberaad of 2e kameroverleg.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zaaien en klaver geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!