Oproep

Gezien de jongste aanvoercijfers van FC vraag ik alle quotunhandelaren geen aanbod op Quotum,nu erbij te zetten en eerst de eigen voorraad weg te werken. Dit alles om nog wat winst te pakken voordat de prijs erg snel daalt.

Deel dit topic

Reacties

beasty boy
sterk plan cornelis. ik gooi in ieder geval mijn laatste 2% in de verevening. heb meer kans op winst dan dat ik in het casino alles op rood zet...
vandaag leerdammer nog over de vloer gehad, spreken van veel aanbod om nog weg te werken en het gaatook weer vriezen he....
jan.1
Zo spannend is het niet denk ik ,meeste boeren die wilden leasen zijn al voorzien,een enkele pakt de winst voor een duppie en de handel is weer gedaan.
Ben meer benieuwd naar de quotumhandel komend jaar,want er komt 1% verruiming bij en met de melkprijs wil het niet echt vlotten.
anonymous_291
Inderdaad Jan laten we het eens over het melkquotum hebben!
Wanneer komt de crash en wil de bank iedereen nog wel geld lenen voor dit mq?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0