Wynia's Week - Zo Wordt De Macht In Nederland GekochtQuote:
Tientallen actiegroepen, stichtingen en andere clubs en clubjes krijgen jaarlijks honderden miljoenen euro’s van de Nederlandse overheid om invloed uit te oefenen en de publieke opinie te beïnvloeden. Deze – altijd linkse – organisaties krijgen daarnaast geld van particulieren, zoals van de Postcodeloterij. Ze praten mee met de overheid, maar voeren ook rechtszaken tegen de staat. Zo wordt de macht bij de staat gekocht – met geld van de staat.
Handjeklap in Holland

WOUTER ROORDA doet sinds twee jaar voor Wynia’s Week onderzoek naar deze Handjeklap in Holland. Wat eruitziet als oppositie tegen de staat, is in feite een heimelijk verlengstuk van de staat. De overheid organiseert zijn eigen oppositie, die stiekem twee handen op één buik is met diezelfde overheid.

Kaag, Van Veldhoven

In deze WYNIA’s WEEK TV vertelt Wouter Roorda aan SYP WYNIA over zijn ontdekkingen. Hoe Sigrid Kaag op het punt stond de Moslimbroederschap te subsidiëren. Hoe D66-politica Stientje van Veldhoven in het bestuur zat van een onderafdeling van het World Economic Forum – een bedrijf – terwijl ze staatssecretaris was. Inmiddels zit ze in de leiding van datzelfde bedrijf.

Het parlement kijkt toe

Het is een verhaal over ondermijning van de democratie en van strafbare belangenverstrengeling. Ons parlement kijkt toe en vindt het kennelijk goed. Wie er meer over wil weten leest de artikelen van Wouter Roorda in Wynia’s Week

Deel dit topic

Reacties

Marco de 1ste
Podcast hoe Stichting Natuur en Milieu zonder leden miljoenen subsidie krijgt enzelf maar 4000 euro donaties ophaalt. Urgenda bestaat uit 2 mensen maar wel zegt spreken voor natuur ed. De dwarsverbanden tussen politiek en milieu en actie groepen. Luister
Marco de 1ste
En dergelijke clubjes schuiven aan bij Remkes ?????

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , overheid , roorda , world economic forum en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!