Bezorgde burgers willen gehoord worden in klimaatzaak Shell


Heel goed dat deze groep opstaat en verweer levert tegen het kleine groepje groen links stemmers! Ook de mening en belangen van de rest van de bevolking moet meegewogen worden de mensen die gewoon een betaalbaar warm huis willen en met de auto naar het werk willen of moeten.

Quote:
Een groep bezorgde burgers wil als derde partij gehoord worden in het hoger beroep van de klimaatzaak tussen oliebedrijf Shell en Milieudefensie. Volgens de Bezorgde Energie Gebruikers (BEG) stelt Milieudefensie onterecht dat zij in het ’algemeen belang’ handelt.

bezorgdeenergiegebruikers.nl/over-beg/beg/…

Deel dit topic

Reacties

+1
Vdejong
Goed zo, een tegengeluid voor al die "linkse" rakkers💪
+1
kanniewaarzijn
@Vdejong Is zeker een goede zaak, het gaat alleen niet helpen. Waarom niet? Omdat de "recht"erlijke macht in dit land onderdeel is van het hele corrupte zootje. Dus bespaar je de moeite en houd je centen in je zak; je zal ze nog hard genoeg nodig hebben!
robbies
@kanniewaarzijn uit nieuwsgierigheid: acht jij het ooit mogelijk dat de rechterlijke macht weer gaat functioneren zoals het in jouw ogen hoort?
+2
cjw73
@robbies voorlopig niet. Veel rechters komen uit de d66 gelederen, dus dat zegt genoeg.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @robbies:
zoals het in jouw ogen hoort?

Zoals het in mijn ogen hoort? Zoals een rechterlijke macht dient te functioneren bedoel je neem ik aan?
bertusvds
Teken allemaal op zijn minst even de petitie ! kost niets en er zijn er nog te weinig die ondertekend hebben !
bezorgdeenergiegebruikers.nl/ik-doe-mee/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieudefensie , burgers en groen links geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0