VIDEO: Het hogere cabaret caroline&tjeerd deel 2

Quote:
Tjeerd de Groot wilde dat Caroline haar woorden rectificeerde. Over zijn rol als directeur bij NZO in 2011, waar hij een pleidooi hield voor meer koeien en m...


Lees meer »

Deel dit topic

matt

Reacties

jpls
Tjeerd wringt zich in allerlei bochten, op 4:30 zegt hij dat hij nooit gezegd heeft dat hij de veestapel wilde halveren en op 5:10 geeft hij dat wel weer toe, overigens de voorzitter wl geen gekibbel over en weer, maar staat toch toe dat Tjeerd weer komt opdraven.
Jannus
Quote Reactie van @jpls:
Tjeerd wringt zich in allerlei bochten,

Hij heeft het over de intensieve veehouderij en over de melkveesector zegt hij dat hij minder wil met meer productie en natuurgerelateerd,

ga er maar aan staan,een ieder kan het voor zichzelf uitvogelen
Albert Altena
De voorzitter is toch die PVV er die de Partij tegen de Dieren ook zo graag aan het woord heeft.
+2
@Albert Altena Vind Martin Bosma een zeer goede kamer voorzitter , die vele malen beter is dan Vera Bergkamp .
huub
Tja, een aanhanger van Tjeerd zal vast vinden dat hij er als winnaar uitkomt. Die reken hem echt niet af op wat ie tien jaar geleden gezegd heeft.
Smitjuh
@huub dat denk ik ook. Die hebben helaas geen idee van de impact die zijn woorden destijds hebben gehad en nog hebben. Die hebben dus ook geen idee waar ze op hebben gestemd en wat voor figuur het is. Treurig, maar dat geldt voor heel veel mensen: stemmen op basis van een oppervlakkige indruk van iemand of een partij.
huub
@Smitjuh het raakt de kiezer zelf niet. Het gros van de bevolking haalt ook de schouders op als het over de toeslagenaffaire gaat.
+2
hobbyboer
@huub het gaat de kiezer zeker wel raken, ze hebben het alleen nog niet door
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!