Interpolis glashelder

Deze maand fuseren Interpolis en Achmea verzekeringen. Dit is voor alle verzekerden een mogelijkheid om per direct op te zeggen ongeacht de contractduur. Interpolis heeft ervoor gekozen dit niet op deze manier te communiceren. Het is dus een goed moment om over de premie te onderhandelen. Ik heb zelf de ervaring dat er zeker 30% van de premie af kan zonder dat de voorwaarden wijzigen, hierbij er vanuit gaande dat er niet teveel schades worden geclaimd.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Cornelis:(Als ik de uitermate irritante reclameboodschappen van Interpolis op radio/t.v. hoor/zie, dan denk ik '' daar gaat ook 'n deel van mijn ( aan deze maatschappij) betaalde premie in zitten'' en zou terstond over willen stappen, maar dat terzijde .)

De door u genoemde fusie gaat denk ik om slechts een onderdeel van Interpolis ( ziektekosten?) en biedt denk ik niet de mogelijkheid alle bij Interpolis afgesloten verzekeringen op te zeggen!
U noemt 30%(!) lager premie, dat lijkt me erg veel om zonder voorwaardenverschil dezelfde verzekering af te kunnen sluiten.
Wie wél goed overzicht heeft over zijn/haar verzekeringsportefeuille kan overwegen de verzekeringen zelf in eigen beheer af te sluiten via Internet en de kosten voor de tussenpersoon 'in de zak te houden'.

[www.zondertp.nl]
George
Volgens mij geldt het voor alles en kun je gewoon weg Wim. Tenminste zoiets heb ik begrepen van een tussenpersoon.
Wimsumar
Beste George: "Gewoon'' van verzekeraar wisselen is, mits met inachtneming van de opzegtermijn,'van alle tijden' . Met de fusie Interpolis-Achmea zullen de premies wel '' minder hard stijgen(!)''dan iedere maatschappij voor zich zou kunnen realiseren.
George
Tja met opzegtermijn kun je altijd weg. Maar ik heb een AOV verzekering waar de polis loopt tot 2013 en daar zou ik nu dus gewoon van af kunnen en me niet aan die termijn hoeven houden.
anonymous_8
Tja een AOV. Dat hadden we kunnen weten. Nooit opzeggen George. Je weet maar nooit wat er allemaal nog kan gebeuren.
Heb je ook al gedacht aan een gewasverzekering tegen de oprukkende maiswortelkever???
Een regen, hagel- en overmatige zonschadeverzekering zul je al wel hebben. Maar wat dacht je een verzekering tegen het doorbranden van het zekeringenkastje in je Deutz? Snel afsluiten.
Bij Interpolis zit je goed George. En voor zo'n goede klant als jij hebben ze vast nog wel wat premiekorting in de aanbieding.
George
Man wat lul je nou? Is dat zo gek een AOV verzekering? Wat ben je toch een achterlijk mietje.Ik geef hier als voorbeeld dat je nu weg kan bij Interpolis en heb jou mening niet gevraagd!
puddingbroodje
Het opzeggen van een aov verzekering kan prima als je helemaal gezond bent maar als je ook maar iets mankeerd moet je nog wel twee keerbedenken en zorgen dat je eerst geaccepteerd wordt bij een andere verzekering.
anonymous_8
Vallen opeenvolgende driftbuien ook onder een AOV??
George
Weet ik maar ik gaf maar als voorbeeld dat je nu dus bij Interpolis weg kan.
pipo2
volgens mij klop dat George. ben vandaag ook gebeld door tussen persoon die dit bevestigde.
George
Tja mijn tussenpersoon vertelde me dat 2 weken geleden.
Jannus
Is niet helemaal correct,Inetrpolis is een rabo onderdeel en als je gefinancierd bent door rabo kan daar wat verbintenissen aan zitten,heeft een getroffene me eens verteld,dus lieg ik,dan lieg ik gemeenschappelijk
Quattro-shooter
je gaat toch niet financieren en verzekeringen bij 1 onderneming....
anonymous_8
double-shooter Schreef:
-------------------------------------------------------
> je gaat toch niet financieren en verzekeringen bij
> 1 onderneming....

Dat is net zoiets als stoppen met melken aan de vooravond van een periode met een structureel hoge melkprijs...
Quattro-shooter
Ik wens het laatste jou toe!

Ik heb het prima, hoop jij ook?
anonymous_2
Je moet niet alles geloven Jan wat mensen vertellen.
Jannus
Chris Schreef:
-------------------------------------------------------
> Je moet niet alles geloven Jan wat mensen
> vertellen.

Klopt !!!!,

hetgeen niet verteld wordt .....................??????????????
arie.j
Achmea en Interpolis zijn al in 2005 gefuseerd, gaan dan nu de verzekeringen pas samen?
Het is geen onderdeel van de Rabo hoor, maar van Eureko.
Bij de fusie in 2005 isde Rabo is groot aandeelhouder met ongeveer 39% geworden, met het doel om helemaal samen te gaan.
Dat laatste is inmiddels afgeblazen, mede door de credietcrisis en de verscherpte eisen en om beslist triple A te blijven.
Inmiddels heeft de Rabo afgelopen jaar haar belang in Eureko onder de 30% gebracht en wil nog wat verder omlaag
De rest van de aandelen heeft de stichting Achmea,echter wel met steun van Rabo gelden.
Zie o.m.[www.fdselections.nl]
en
[www.fdselections.nl]
Cornelis
Juridisch is de fusie deze maand ja en komt nu in de staatscourant, google maar even op interpolis en achmea Arie.
arie.j
Ja klopt, hier heb ik het.
[www.interpolis.nl]
anonymous_8
Het klopt volledig hoor wat Cornelis hier meldt.
Overstappen kan de komende twee maanden.
boerbiet
Even voor de duidelijkheid:
Dat je ieder moment kan opzeggen is duidelijk, maar de opzegtermijn van 12 maanden zul je in acht moeten houden, of zie ik het nu verkeerd?
Cornelis
Wim het is zoals ik het heb beschreven en als je teveel wilt blijven betalen het is mij best hoor.
Wimsumar
Beste Cornelis: Uiteraard wil ik ook niet te veel betalen. Maar op welke verzekering heeft u die 30% premiedaling gerealiseerd?
Ik heb vanmorgen wat zitten ''internetshoppen'' ( verzekeren zonder tussenpersoon) met m'n autoverzekering en kan daar eigenlijk niet noemenswaardig besparing ontdekken. ( wel aanbiedingen tussen 0 - 50% 'lagere premie' door een verhoogde eigen risico te nemen.)
Cornelis
Op mijn totale pakket aan schadeverzekeringen en nee alleen op een autopolis zal dat niet lukken. Gewoon gaan shoppen bij tussenpersonen uit je eigen buurt.
anonymous_182
Heb ik vorig jaar gerdaan, bijmij liepen de termijnen af. 2 tussenpersonen 3 maatschapijen. Besparing totaal te realiseren op jaar basis € 200,- maar wel extra regels. Ben dus mooi niet overgestapt. (ik ben niet bij interpolis, en zal nog wel 50 nadenken voor ik bij hun een verzekering afsluit).
pipo2
U noemt 30%(!) lager premie, dat lijkt me erg veel om zonder voorwaardenverschil dezelfde verzekering af te kunnen sluiten
dat is wel degelijk mogelijk wim, dit verschil is er nu al tussen interpolis en andere marktpartijen. heb zelf de premies naast elkaar gelegd in bijzijn van interpolisman die er met de staart tussen de benen vandoor is gegaan!
anonymous_8
Je kunt nog van geluk spreken. Ik ken iemand waar hij zonder staart is vertrokken.
pipo2
even apeldoorn bellen?
anonymous_42
ook kleine letters?
anonymous_734
Interpolis Onmenselijk zult u allen bedoelen.15 jaar lang al werkt Interpolis met hun eigen taxateursvereniging de NVAE.Als verzekerde bent u kansloos,in een perfekt opgezet spel verliest u altijd als u wat wil vangen.De taxateurs zitten verwevwn in de stichting rechtsbijstand en interpolis tegelijk ook bij Gab Robins.Mensen die te ver drijgen te komen bij de rechtbank worden onder druk gezet door de rabo en kunnen de financiering kwijtraken.Chantage Rabo Interpolis de boer mag niet publiceren,Zie sbbo.eu bij belangenverstrengeling verder NVAE sinds kort op internet omdat ze ontmaskerd zijn gelijk opzeggen bij interpolis is beter om u bedrijf te behouden bij grote schades,sterkte aan alle slachtoffers die niet weten dat het zo werkte
anonymous_225
Helemaal mee eens In het Snotje!
zijlijner
tot 13 mei is het mogelijk om 1 of meerdere schade verzekeringen op te zeggen bij Interpolis.
kijk vooral naar de vaak langdurig lopende aov , daar is ruim voordeel te behalen.
30 %voordeliger is zeker geen utopie , tegen minstensdezelfde voorwaarden. o.a. LTO en AB oost hebben bijv. de agro-aov , met name voor rundveehouders zeer ruim voordeliger. en 30% van 3000 euro is errug veel geld , vind ik .
anonymous_8
Is het niet vreemd dat hier mensen zijn met een AOV terwijl ze niet werken?
jvt
heb zojuist contact gehad met assurantieadviseur, niet interpolis, werken veel voor Delta Lloyd. Probleem is echter dat bij overzetten van aov er een herkeuring plaats moet vinden, in mijn geval niet gunstig. Interpolis heeft de pakketkorting natuurlijk ook op de aov zitten, dus overstappen is niet zo aantrekkelijk als e.e.a. lijkt. We gaan wel alles op een rijtje zetten, maar duizenden euro's goedkoper zal dan wel meevallen...
jvt
bericht gehad, werkte meer dan 80 uur, was volgens DL niet gezond voor lijf en leden, dus niet verzekerbaar. Zullen dus niet veel agrarisch ondernemers willen op een aov
Wel offerte gehad van DL voor bedrijvenpolis, was ca 900 euro goedkoper dan interpolis. Interpolis is vandaag langs geweest, zullen kijken of ze nog iets kunnen doen aan premie. Deze jongens wel niet medegedeeld dat aov dus niet overkan...
anonymous_182
Er zijn toch meer verzekeraars? En je hoeft al je verzekeringen niet bij een partij te hebben toch? Gewoon nog wat meer offertes opvragen, voor alles en eventueel aov apart.
jvt
Zijn idd nog meer verzekeraars, ben nu eerst benieuwd wat interpolis doet..
Verder verwacht ik als het daadwerkelijk tot een aov keuring komt, ik er niet volledig doorkom ivm ziekteverleden (sarcoidose).
brabo
Vanaf vandaag is het mogelijk om alle verzekeringen die langer dan 1 jaar lopen, elke dag op te zeggen

bron RTL-nieuws

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
39
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
8