Melk is superfood

Leuk om te lezen, leesvoer in vliegtuig.

Bron: baltic

Deel dit topic

Grasbaal

Bijlages

(klik om te vergroten)

1

(klik om te vergroten)

2

Reacties

Oudekoeuitdesloot
Klopt ! rauwe melk zit vele bindstoffen in.. als voorbeeld kan zink uit rauwe melk 8 x beter opgenomen worden. ijzer uit gepasteuriseerde melk wordt juist afgestoten. Louis Pasteur was een vrijmetselaar die melkverzamelplaatsen heeft gestimuleerd om zo melk doelbewust te bewerken zodat calcium een probleem kan veroorzaken in het lijf in plaats van een positieve skeletvormer te laten zijn. wetgeving is nog steeds niet aangepast. rauwe melk mag je niet verkopen zonder een etiket eraan te koppelen met koken voor gebruik. rauwe melk van een gezonde koeien is..... ( ik mag er niets van vinden want dan riskeer ik een boete van 80.000 euro.... stichting skepsis heeft de touwtjes flink in de handen.. alles waarvan ze zeggen dat kwakzalverij is zou ik extra goed gaan onderzoeken.. 😄 wedden dat wat skepsis afkraakt erg gezond is ?
+1
grös
Quote Reactie van @Oudekoeuitdesloot:
skepsis

Ja een deel van de mensheid, en vooral die wat meer als gemiddeld gestudeerd hebben, zien ons steeds meer los van de natuur, gister zag ik een debat waarin een journalist zijn "wij zijn geen dieren", volgens mij zijn wij nog steeds een zoogdier, niks meer als veredelde apen. Maar laat ze vooral in de officiële wetenschap geloven, die kan men te pas en te onpas uitkiezen, reken maar niet dat die paar middelbare-school-leraren die ons land nu moeten leiden (Mark, Hugo etc.) een paar vm. Oostblok-onderzoekers serieus gaan nemen, zij hebben wel hun vaste kliek aan adviseurs, daarom zie je ook zo'n tegenstrijdig beleid in de verschillende EU-staten. Denemarken gooit al weken alles los, en hier zijn al druk met wat ze nog meer moeten verzinnen om iets op een kunstmatige manier te bestrijden wat er alsnog altijd zal zijn. Dat onderzoek van de Uni van Twente hoor je ook niks meer over, de Schijf van Vijf word gewoon aangepast aan de politieke agenda.
+1
weurding
Foei.... vliegen☝️
Vdejong
Niet gezien tijdens de Condor vlucht
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!