Vlog van Mark en Jos:

Nu in gesprek met politieke figuren om onze kant van het stikstofverhaal uit te spreken, aangezien plan van LTO verre van acceptabel is.

Voor de video: klik op 'Lees meer'

Deel dit topic

Reacties

jan.1
Denk dat Marc en Jos het wel op een akkoordje gaan gooien met De Groot,kan het plan van lto in de prullenbak en alles is opgelost:😀
+4
Weidezicht
Ik ben het zicht op dit hele stikstofverhaal kwijt. Heb ook nog geen tijd gehad dat plan van lto e.d. te lezen. Maar in dit land zijn de boeren sluitpost, en blijf ik waardering houden voor de inzet van vd oever cs. Zij zijn nog de enigen die aandacht willen hebben voor het begin/onstaan van deze stikstoftoestand. Verkeerde uitgangspunten, modellen, oneerlijk vastlegging vd staat vd natuur enz enz, hebben geleid tot een probleem wat de boeren in de schoenen geschoven krijgen. De rest gaat allemaal oplossingen bedenken, prima, maar uiteindelijk kost het de boeren de kop.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0