Mineralen voetbad

Een paar jaar geleden heb ik eens een artikel gelezen over een voetbad met mineralen mengsel in droge vorm Dit had een klauwbekapper uitgevonden en in de handel gebracht . Kan iemand zich dat nog herinneren? Het stond volgens mij in de veeteelt.

Deel dit topic

Reacties

grös
Ik las laatst wel een die maïs uit het rantsoen haalde en tarwe toevoegde, betere klauwen.
Zag vorige week ook koeien buiten in de sneeuw lopen, heb nog geen mortellaro weer gezien.
+1
BamBam
Dat was, als we het zelfde bedoelen, met steenmeel. Wij hebben het ook wel eens gedaan, maar het liet een beetje stuk op de arbeid. Die koeien versjouwen nogal wat en met een groot koppel moet je tussendoor bijvullen. En dat spul schept niet zo makkelijk. Effect was omdat we het maar een paar keer gedaan hebben natuurlijk niet meetbaar
+1
Kringloper
Denk dat je Healty Powder bedoeld van De Koolstofkring en klauwbekapper René Pijl. Schijnt ook goed te zijn tegen Mortellaro.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0