Rust voor dieren in ondergelopen en afgesloten uiterwaarden

TIEL (ANP) - Om wild dat op de vlucht is voor het hoge water in de grote rivieren rust te gunnen, heeft natuurbeheerder Staatsbosbeheer een aantal uiterwaarden afgesloten. Het gaat onder meer om de Millingerwaard en de Loenensche Buitenpolder in de buurt van Nijmegen, om de zogeheten Wakkere Dijk in polder Munnikenland bij Slot Loevestein en om gebieden bij Dreumel en Hurwenen. Als het water verder stijgt, volgen meer afsluitingen.
 Rust voor dieren in ondergelopen en afgesloten uiterwaarden (nieuws.nl)

TIEL (ANP) - Om wild dat op de vlucht is voor het hoge water in de grote rivieren rust te gunnen, heeft natuurbeheerder Staatsbosbeheer een aantal uiterwaarden afgesloten. Het gaat onder meer om de Millingerwaard en de Loenensche Buitenpolder in de buurt van Nijmegen, om de zogeheten Wakkere Dijk in polder Munnikenland bij Slot Loevestein en om gebieden bij Dreumel en Hurwenen. Als het water verder stijgt, volgen meer afsluitingen. Het bericht Rust voor dieren in ondergelopen en afgesloten uiterwaarden verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water , wild , polder , staatsbosbeheer en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!