VRAAG...gezocht veehouder in gelijk gesteld mbt werkelijk geleverde kg melk

Ik zoek iemand die in gelijk is gesteld door rvo mbt de totale fosfaatproductie 2015.
Een document dat ik kan overleggen bij cbb waarin melkveehouder na bezwaar gelijk heeft gekregen van rvo mbt de geleverde melk en de werkelijk geproduceerde melk. Zodat ik kan aantonen dat rvo met 2 maten meet. bvd.

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Hmmm, je kunt niet automatisch stellen dat als jouw bezwaar is afgewezen en van iemand anders niet dat er dan met 2 maten gemeten is.
Jawis
@puntertje klopt.. maar als ik kan aantonen bij cbb dat rvo soortgelijk bezwaar gehonoreerd heeft, dan kan cbb misschien positieve beslissing nemen
puntertje
@Jawis Dan moet je misschien eerst aangeven wat je precies hebt doorgegeven inclusief de afwijzing van RVO. Lukraak vragen om positieve beschikkingen en daarin wat gaan shoppen, daar zou ik mijn beschikking niet zomaar voor aan iemand willen geven.
Jawis
@puntertje snap ik. Het is ook lastig.
+1
Stroman
Ik zou deze vraag eerst eens aan een advocaat stellen.
Als jij 150 rijdt en je wordt geflitst en een ander niet of andersom....
Kortom: dat met 2 maten meten is al zo oud als Nederland zelf...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0