Meer huizen op platteland dankzij landbouw

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
En die ruimte komt er omdat landbouw moet verduurzamen, zei Ascher van de PvdA.
Hoe hypocriet kun je zijn!
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
verduurzamen,

En dat "verduurzamen" moet je lezen als: Boeren net zo lang blijven treiteren met leugen/onzinregels, dat ze vanzelf de pijp aan Maarten geven. (Een beschaafd land waren we toch?)
+2
George
Heel nuchter bekeken alleen maar mooi er komen genoeg erven vrij , die komen er dus goed vanaf als ze daar woonhuizen mogen bouwen.
pietjepuk
@George Dat past wel in jouw straatje.
George
@pietjepuk
Nou dan moet het al heel gek gaan als ze hier huizen zouden gaan bouwen zover buiten het dorp. Dus geloof niet dat ik daar belang bij heb.
adriaan33
@George 15 jaar geleden was er al eens zo'n plan om op agrarische bouwblokken 3 extra huizen te bouwen voor onze nerds van brainport. Maar die willen niet op platteland wonen
Koeien boertje
@adriaan33 laten we eens beginnen met 10.
10 x 70k aan bouwgrond.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0