De laval krachtvoer automaat storing

Ons krachtvoerautomaat geeft deze melding ‘druk op een toets’ (zie foto), Als ik bij een koe een aantal kg brok wil veranderen staat er normaal altijd voer toegangscode in, maar nu staat er deze melding, en als ik op een toets druk gebeurd er niks, kan nu dus geen brok meer aanpassen exc.. iemand enig idee wat dit kan zijn?

Deel dit topic

fendtlars

Bijlages

Laatste  |  

Reacties

pa
Moet ik eerst de monitor kantelen.
Melkboer16
Das wel een hele ouwe
+1
Nevergiveup
Helpt alles uit (power down / reset) minimaal 30 seconden en weer aan niet ?
ted9
Misschien eens met Delaval bellen voor dat je alle gegevens kwijt bent door je zuinigheid.
+1
Erco
@ted9 en die laatste drie woorden hadden er niet achter gehoeven ted
ted9
@Erco Bij dit soort dingen kan een telefoontje genoeg zijn. In de tijd dat hij topic aan heeft gemaakt had het al opgelost kunnen zijn.
+5
Erco
@ted9 nou als je om 22:00 savonds nog bel weet ik dat nog niet zo zeker en mischien had ie binnen 5 min hier ook t antwoord. Gaat meer om de toon met de woorden "door je zuinigheid" die jongen is nog maar 17. Al wist jij dat waarschijnlijk niet. Mag je hier niks meer vragen?
+1
Melkweb
@ted9 je kunt het ook andersom zeggen: zo goed dat er geen reden is voor vervanging. Hulde voor de boer op zijn zorgzaamheid en hulde voor een top product van Laval.

@fendtlars
Ik heb een koppeling met een basic PC windows programma (kabeltje met je programma aan je PC) van Laval geeft je voerprogramma een moderne tweede leven van vreugde aan je voercomputer zonder dat je duur hoeft te investeren. Laat anderen maar lekker kletsen met een hun dure abonnementen, het voert, in alle vormen en houdt ook nog een kalender bij. Lekker eenvoudig, stand-alone, , betrouwbaar, goedkoop en vooral overzichtelijk.

Misschien een idee
+1
Erco
@Melkweb ik heb deze ook nog. Zitten weinig mogelijkheden op. Heb wel eens zitten te kijken voor n upgrade volgens de laval moet je dan nieuwe printplaten, nieuwe pc en programma kostte iets van 10.000 dus dacht toen laat maar 🙈
Bekkink
@Melkweb ik heb hetzelfde spul, alleen dan van manus. Werkt perfect. Koppeling met agrovision. Zit optivoeren nu bij. Zunigheid is een vlijt😉 tenzij je alles met een strotouwtje vast knupt😂
+5
Erco
Het lijkt erop dat je de printer zogenaamd aan heb gezet. Soms loopt er dan ook iets op vast. Als je dan eerst op 5 en dan 8 drukt stopt de printer. Maar of dat werkt bij jou want hij reageert nergens op zei je?
fendtlars
@Erco het werkt, melding is nu weer weg, kan nu wel weer brok aanpassen, bedankt!
Erco
@fendtlars graag gedaan! Succes! En heb zelf ook nog zon oudje. Niks mis mee 😉
Corne S
@Erco

Oudje? Alfa laval feed 2 is nog ouder😉.
Erco
@Corne S dat waren de woorden van melkboer 16 die ik overnam. Deze is pas 15 jaar oud. Wilde m wat upgraden maar kennelijk moeilijk en kost me veel te veel
+1
Nevergiveup
@Erco jij hebt eigenlijk wel een biertje verdient met je service 👍
Erco
@Nevergiveup ik zal er een op nemen straks 😉
Nevergiveup
+3
friesboertje
Hier loopt ie soms ook vast, heb ook koppeling met windows.

Gewoon backup er op en weer door.

Je kunt hem ook resetten door de kap er af te schroeven, zit geloof ik ergens een reset knop.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!