Lezers telegraaf: sympathie voor boer blijft

Originele beschrijving

Het gros van de stellingdeelnemers vindt het boerenprotest van de afgelopen dagen terecht. De boeren voerden actie tegen de ’eiwitmaatregel’ van minister Carola Schouten van Landbouw. Zij wil dat de boeren hun koeien minder eiwitrijk voedsel geven.

Bij veruit de meeste respondenten wekken de demonstrerende landbouwers sympathie op. De meerderheid denkt dat ze nog ’weinig’ tot ’heel weinig’ krediet hebben verspeeld met hun acties. Sommige stemmers zijn wel klaar met de wegblokkades. Een reactie: „Actievoeren is prima. Maar als ze geen krediet willen verspelen bij de publieke opinie in Nederland, dan moeten ze geen wegen meer blokkeren.”

Deel dit topic

Reacties

Frits1
Pagina is verwijderd, paste niet in het linkse verhaal van de kleine elite.
@Frits1 Voor wat het waard is: het was iets van 86% voor, 13% tegen en 1% weet niet, over een totaal van 15.000 geënquêteerde telegraaflezers.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0