'Als ik me aangetast voel in mijn man-zijn word ik fel'


Originele beschrijving

Je ouders, de plaats waar waar je opgroeide, cruciale gebeurtenissen: ze bepalen deels wie je nu bent. Tien Nederlanders onderzoeken dit in deze zomerserie.

Deel dit topic

Reacties

+7
Mooi stuk
+1
buitenveld
De strijder
+2
MTSTAMMINGA
@buitenveld Een slimme onder handelaar heeft de landbouw ook NODIGE !! MOMENTEEL
+2
@MTSTAMMINGA ben ik wel met je eens .maar dit stuk verklaart wel waarom hij zo is als die is
+3
jan.1
Dank zij hem is de beer los ,de nieuwe generatie boeren pikken het niet meer dat er met hun belangen gesold gaat worden,Lto heeft het lang geprobeerd maar bereikt ook niets meer.
Hoor geruchten dat Provincies ook nog ,,wat,, willen die ons boeren zullen raken,Het is te hopen dat het werkbaar blijft,anders wordt het druk op de wegen.
@jan.1 dapper antwoord gezien je leeftijd. Goed bedoeld overigens
jan.1
[quote="@heuvel.ten.a@hetnet.nl" p="1767490"]dapper antwoord gezien je leeftijd. Goed bedoeld overigens

Ha,ha,zo dapper ben ik niet,maar ik leid al ruim 40 jaar jongens en meisjes op van het mbo/hbo(stagiares),ik gun ze vooral een zeer goede toekomst waar ze ook heen trekken.Ik merk ook zodra ze ff van thuis zijn en hun studie goed oppakken ze veel weten en zeer gemotiveerd zijn,en zich niet in een hoek laten drukken,daar heb ik veel respect voor!
Daarom heb ik veel vertrouwen in de jongelui ,want uiteindelijk moeten zij de (stront)kar weer trekken.
@jan.1 DRUKK , alles komt stil te staan , deze week nog !!!
+7
slagroomvla
Machtig verhaal. Ook over de vader-zoon maatschap, met moeders die af en toe even in moet grijpen... Het grote verschil met al die andere "voormannen" Mark is vooral in de eerste plaats BOER! Geen bestuurder die liever vergadert dan boert. Veel overeenkomsten met Wien, die zelfs toen zijn machtigste wapen, zijn stem, was afgepakt door ging in de tweede kamer.

Dit soort mensen speelt geen toneel, ze zijn echt!
+1
Jaap40
Respect 👍

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0