Reacties

Melkboer16
@hans1980 snel fosfaatrechten bijkopen melkprijzen gaan skyhigh en het melkt heel best van de eerste snede! Wat een pret met al dat melkgeld!
@Melkboer16 de 0% rechten worden aangeboden voor 110 maar als je zegt doe ze maar blijken ze niet leverbaar alleen als ze weer aanbod hebben.
hans1980
@Cowboys returns 00007 precies enkele grote (cooperatieve) quotum handelaren zijn door aanbod
@Melkboer16 ik plaats hier verschillende topics gerelateerd aan melkveehouderij, als jou een stijging van de melkprijs of een advies over de eerste snede niet past moet je niet op het prikbord wezen.

Misschien kom ik morgen wel met intressante topic
jg
@hans1980 Dat zou dan voor het eerst zijn (😀
Melkboer16
@hans1980 zoo? Wordt je geprikt of zo. Al jouw berichten zijn er op gericht om de fosfaat rechten prijs omhoog te lullen. Ik gun de verkopers de hoogste prijs daar niet van!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0