Mest ophalen in Brabant

Ervaren jullie ook dat de afzet van rundermest wat moeizaam is dit jaar? Die indruk wekt de transporteur hier in het Zuiden.

Deel dit topic

Reacties

1068
Nou hier op de veluwe merken we dat nu niet,de mest raakt op
bio boer
@1068 van de veluwe ben je ook zo in de polder
Coen
@bio boer , er is vanwege Corona geen vervoersverbod, maar ik zou toch voorzichtig zijn met mestaanvoer uit Brabant want volgens mij zijn er geen verplichte ontsmettingen.
+3
Lepus
@Coen Wij zitten al weken 's avonds in het donker. Eigenlijk zou die fitting vervangen moeten worden maar ik voer niks aan uit Brabant.... Je kan ook overdrijven Coen
weurding
@Lepus geen kaarse meer?
+2
Lepus
@weurding Daarvoor zijn we al te lang bij elkaar.😅
bio boer
@Coen is het risico van andere ziektes groter met mest aanvoer hoe zit het bijvoorbeeld met boeren die aardappelen voeren als je die mest aanvoert op aardappel land ?
+5
verbi
@Coen Dit heeft dus niks met corona te maken. Wel triest dat je over de rug van de corona ziekte deze onzin verspreid.
Adelbert
@1068 Wat kost rundveemest ophalen op de veluwe nu?
Hooibaaltje
Put ook bijna leeg hier. Met dit weer gaat het als een speer.
cowboys returns
@Hooibaaltje hier is ook alles leeg.
cowboys returns
@Hooibaaltje hier is ook alles leeg.
bio boer
@Hooibaaltje wat ga je de rest van de zomer bemesten ?
Hooibaaltje
@bio boer ik bedoel te zeggen zo goed als. Heb redelijk wat maïs en die moet ook goed bemest worden. Komt toch nog wel meer mest straks.
dorpsrandhoeve
De prijzen in Brabant zijn al weer stijgende. De vraag is alweer voorbij. Wie nu nog mest af moet voeren en denkt dat dit in augustus goedkoper wordt zal nog aardig op zijn neus kijken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0