Leen hordijk van cu naar groen links....

Even gegoogeld wie en wat Leen Hordijk voor iemand is.
komt uit het nest van Carola met een groot hart voor Groen Links...

Deel dit topic

Reacties

jan.1
Dat maakt toch nix uit..
+2
Jan S
😀
+5
Hans van Bergen
Was dan het verschil tussen gristen unie en groen linksers? Slaan die eerst een kruisje voordat ze boeren kapot gaan maken?
Jan S
😀
Hordijk heeft het huidige rekenmodel voor stikstofdepositie geintroduceerd bij de RIVM en is de bedenker van het Planbureau voor de Leefbaarheid (PBL). In mijn ogen maakt dit hem nog veel meer omstreden dan op wat voor partij hij stemt.

bron: v-focus.nl/2019/11/…
anonymous_238
Ze hebben niet in het model gekeken. Ze hebben bijvoorbeeld als bij een auto kopen de buitenkant geïnspecteerd en geconstateerd dat alles wat op een auto hoort te zitten wel aanwezig is en wellicht nog een schoonheidsfoutje of roestplekje gevonden, misschien is er ook nog even door het raampje na binnen gekeken en vervolgens geconcludeerd dat dit ons wel van A naar B kon brengen zonder er zelf in gereden te hebben

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0