VIDEO: Het stikstofdoolhof



Originele beschrijving

Het Mesdag-fonds onderzoekt de data-gegevens van het RIVM die ten grondslag liggen aan de grafiek van de commissie Remkes. Hierin wordt de landbouw voor 46% ...

Deel dit topic

Reacties

+1
Goede video! Het mesdagfonds voert momenteel een reclamecampagne op tv. Onder in beeld staat het adres van hun site: mesdag-fonds.nl. Als je die site opvraagt kom je pas na twee klikken bij de video terecht. Vrijwel niemand neemt de moeite om twee keer te klikken, de campagne is op deze manier weggegooid geld. Als je de video echt onder de aandacht wilt brengen, moet de video ingesloten worden op de homepagina op mesdag-fonds.nl/ . Nog beter was het geweest als ze de hele video op een eigen site hadden gezet, bijvoorbeeld stikstofdoolhof.nl, kost maar tien euro!
+1
Jannus
Deze boer is de enige die het antwoord heeft aan alle politici van Nederland

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0