RIVM speel open kaart ..... of is er wat mis naar tig recht-zaken nog geen openheid

Ook de provincies moeten alle bedrijven goed in beeld brengen groot en klein alle centjes tellen zoals mevrouw Schouten heeft gezegd. Dit inclusief luchtvaart en scheepvaart. Ook boven die 900 meter. Ken je cijfers

Deel dit topic

Reacties

+2
Men heeft wat te verbergen , en de overheid weet DONDERS goed dat ze FOUT zitten .
+1
puntertje
Militaire vliegtuigen, ons land heeft wederom een hoop van die milieuvreters aangeschaft tegen astronomische prijzen, vliegen meestal beneden de 900 meter. De milieuvergunningen kun je via internet bekijken, het zijn kopieën van getypte tekst. Ik vermoed eind jaren '70 of zo.
De stikstofregels brengen dus ook de verplichtingen die voortvloeien uit NAVO lidmaatschap in gevaar. Maar bondgenoten kan natuurlijk altijd uitgelegd worden dat het alternatief zou kunnen betekenen dat er meer bramenstruiken op de heide gaan groeien 😬. En vervolgens kan Rutte zijn gewenste internationale carriére op z'n buik schrijven.
+2
@puntertje Ach ja, die JSF

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0