Activisten blokkeren eendenfarm België.Originele beschrijving

Live at the foie gras farm in Belgium! The police has gone in and violently arresting people, while activist stay peaceful.
#banfoiegras
#animalresistance

Waar en wanneer gaat dit stoppen?????

Live at the foie gras farm in Belgium! The police has gone in and violently arresting people, while activist stay peaceful. #banfoiegras #animalresistance

Geplaatst door Animal Resistance op Zaterdag 9 november 2019

Deel dit topic Live at the foie gras farm in Belgium!... - Animal Resistance (facebook.com)

Live at the foie gras farm in Belgium! The police has gone in and violently arresting people, while activist stay peaceful. #banfoiegras #animalresistance

WiebeJ

Reacties

WiebeJ
Ik wens de betrokken boer alle sterkte en wijsheid.
+4
Dirk van Zetten
@WiebeJ al die steriele gezichtjes insmeren met verse duckshit
+6
suggs 73
Heb de beelden gezien , sta er van te kijken dat dit nog mag bestaan , dacht eerst dat het Oost Europa was , als boeren met elkaar moet je dit ook niet meer willen dat er zo met dieren omgegaan wordt , slecht voor de hele sector , keur inbraken absoluut niet goed , maar van deze beelden schrik ik ,velen met mij , hier ga je als boeren nog flinke maatschappelijke klappen van krijgen ,van zie je wel ,heel slecht voor de zaak .
+1
Melkboer16
@suggs 73 dat was mijn gedachte ook! Ik had niet de indruk dat dit een professioneel bedrijf was! Maar dat neemt niet weg dat het huisvredebreuk is!
+2
suggs 73
@Melkboer16 FDF had dit geplaatst op FB , je krijgt nu dus reacties van burgers die de boeren steunden , die de indruk krijgen dat boeren deze vorm van boeren een warm hart toe dragen ,doordat ze de actievoerders eruit willen slaan , en nu de sympathie verliezen voor boeren ,dit is wel heel slechte reclame voor ons .
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!