Vollenbroek (MOB) Schiphol moet terug naar 400.000 vluchten

Omdat slechts 30% v/d vluchten intercontinentaal zijn , de rest korte vluchten bv. Londen Barcelona deze vluchten die ook met de trein bus hadden gekund geven extra stikstof en CO2 uitstoot!

Waarom rept Remkes met geen woord over Schiphol in aanbevelingen? Landbouw heeft al genoeg gereduceerd!

Moet dhr. Vollenbroek hierin gelijk geven

Deel dit topic

Reacties

+1
Melkboer16
Ja ik geef hem gelijk!
We draaien de hele economie de nek om! En waarom? Omdat die Vollebroek bijgeschreven wil worden in de geschiedenisboekjes.
Mensen het gaat om een paar plantjes in een natuurgebied!
Gaat Vollebroek ook helpen Nederland te ontdoen van al die ganzen die ook uitstoot!
Minder mensen helpt ook en ik stel voor dat we de Turkse en Marokkaanse bruiloft inclusief getoeter toestaan en hun begeleiden tot aan de grens! Dan hebben wij ook nog wat aan dat getoeter ja van blijdschap!
+2
weurding
In Assen hebben ze nu motorcross op tt baan.. 1400 vrachtwagens vol zand en volgende week moet het weer afgevoerd worden... terwijl bouwprojecten stilliggen. Gun iedereen een plezier maar wat wordt er met 2 maten gemeten
rienk
Bij ons in het noorden is helemaal geen stikstofprobleem zie foto maar wij moeten mee bloeden voor het westen wij zijn namelijk een wingebied
buorman
@rienk welke foto?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0