Vlees uit Oostvaardersplassen pas na de Kerst op de markt, poelier Van Meel doet ‘gewoon zijn werk’

Met kerst gaat niet meer lukken, maar in het nieuwe jaar komt het vlees van de edelherten uit de Oostvaardersplassen op de markt. De Amsterdamse wild en gevogelte-groothandel Pieter van Meel gaat het vlees dat voor consumptie geschikt is verwerken en verkopen. De poelier durft het aan, ondanks alle publiciteit rond de plassen en de dieren die daar leven.
 Vlees uit Oostvaardersplassen pas na de Kerst op de markt, poelier Van Meel doet ‘gewoon zijn werk’ (foodlog.nl)

Met kerst gaat niet meer lukken, maar in het nieuwe jaar komt het vlees van de edelherten uit de Oostvaardersplassen op de markt. De Amsterdamse wild en gevogelte-groothandel Pieter van Meel gaat het vlees dat voor consumptie geschikt is verwerken en verkopen. De poelier durft het aan, ondanks alle publiciteit rond de plassen en de dieren die daar leven.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden wild , vlees , meel , edelherten , oostvaardersplassen , dieren en kerst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!