Boer in onderbroek is eierdieven veel te snel af

Een uitgeslapen, nuchtere boer in onderbroek bleek dit weekeinde een kwartet criminelen op alle fronten te snel af. Hij zorgde ervoor dat de onverlaten werden ingerekend door agenten. Bijna ín het politiebureau van Lelystad nota bene.

Dieven hadden het bij het pluimveebedrijf van boer Ard van der Weele in Lelystad, in de nacht van zaterdag op zondag, voorzien op de eierautomaat aan de weg. Hun voorbereidende werkzaamheden bleken op vele vlakken tekort te schieten. Zo is de eierautomaat amper te kraken, het geldbedrag in zo'n automaat is nooit veel meer dan honderd euro en hun ‘vluchtauto’ - een Renaultje Scenic - was geen partij voor de loeisnelle bolide van boer Ard - een Audi SQ5.
 Cookies op AD.nl | AD.nl (ad.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nacht , zondag , boer , audi , automaat en lelystad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!