Wil jij meespelen in een lokatievoorstelling? Dan ben jij de boer die ik zoek!

Hallo boeren en boerinnen van Nederland!

Mijn naam is Nikki Terberg en dit jaar studeer ik af aan de opleiding Docent Theater op ArtEZ in Arnhem. Aankomend jaar ga ik aan de slag met het maken van een locatievoorstelling bij mijn vriend op de boerderij in Wijhe. Omdat ik dit graag in samenwerking wil doen met boeren en boerinnen is mij geadviseerd om hier een berichtje achter te laten.

Mijn voorstelling zal in het teken staan van de boeren en boerinnen in Nederland. Ik wil daarom zoveel mogelijk verhalen verzamelen van iedereen. De voorstelling zal plaatsvinden in Mei 2019. Waarbij ik het ontzettend leuk zou vinden als jullie op wat voor manier dan ook een aandeel zouden willen geven aan de voorstelling. Er zijn verschillende manieren om een bijdrage te geven aan de voorstelling:

-actief meespelen aan de voorstelling (denk aan 1x per week 2 uur repeteren vanaf december)
-in gesprek gaan met mij waarbij we het hebben over alle ins en outs van het boerenleven.

Wanneer je actief mee wilt spelen aan de voorstelling is het handig als je in de buurt woont van Zwolle/Deventer.

Mocht je interesse hebben in het project? Of wellicht nog vragen hebben? Laat hier een berichtje achter of mail mij persoonlijk door een mail te sturen: N.Terberg@student.artez.nl

Aanmelden voor het project graag via de mail!
nikki-orka

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!