Kweekvlees binnenkort betaalbaar, maar komt er appetijt? Misschien als je het geen vlees noemt

Vijf jaar geleden presenteerde de Maastrichtse professor Mark Post 's werelds eerste kweekvleesburger. Die ene burger kostte toen ruim €250.000. Nu haalt hij €7,5 miljoen aan investeringen op om binnen 3 jaar kweekvlees tegen een schappelijke prijs op de markt te kunnen brengen. Maar gaan we dit 'clean meat' ook eten? Zwitserse geleerden in de marketingcommunicatie denken van wel.
 Kweekvlees binnenkort betaalbaar, maar komt er appetijt? Misschien als je het geen vlees noemt (foodlog.nl)

Vijf jaar geleden presenteerde de Maastrichtse professor Mark Post 's werelds eerste kweekvleesburger. Die ene burger kostte toen ruim €250.000. Nu haalt hij €7,5 miljoen aan investeringen op om binnen 3 jaar kweekvlees tegen een schappelijke prijs op de markt te kunnen brengen. Maar gaan we dit 'clean meat' ook eten? Zwitserse geleerden in de marketingcommunicatie denken van wel.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees en kweekvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!