Enquête verlengen levensduur koeien

Wij zijn Carolien, Jessica, Jacco, Paul en Gerjan. Voor een vak dat wij volgen voor onze studies aan de Wageningen University & Research onderzoeken wij wat de motivatie van boeren is om de levensduur van hun koeien te verlengen en wat de invloed hiervan is op de methaanemissie. Wij willen u hierbij vragen of u de enquête in wilt vullen, u zult ons hier erg mee helpen. Het kost ongeveer 5 tot 10 minuutjes. Door het in te vullen zou u een waardebon ter waarde van €10,- kunnen winnen.

Deel dit topic

Reacties

+6
MARTIJN G
Laat ze maar onderzoeken hoe de WUR de boel belazerd om de linkse kliek te plezieren.
puddingbroodje
Ik vul alleen enquetes in als ik er zelf iets aan heb!
vorige week agridirect die mij telefonisch allerlei dingen wou vragen, dat doe ik dus niet net als vorig jaar .... dan belden ze me volgend jaar wel weer ik heb ze vriendelijk maar dringend verzocht mij niet weer te bellen ....
ejb
@puddingbroodje ik vul alleen maar enquêtes in van studenten want die hebben er zelf geen financieel belang bij als ik er al 1 invul
+2
sorry
Quote Reactie van @ejb:
enquêtes in van studenten

grote kans dat ze helemaal niks met koeien hebben....
ejb
@sorry heb onlangs nog een groep op bezoek gehad en ze waren allemaal👍dus morgen zal ik hem invullen
Jannus
......geboortedatum 3 dgn naar voren halen?? 👌
overstekend wild
Dat groenlinks bolwerk kun je toch niet meer erkennen als onafhankelijk kenniscentrum
cjw73
Dat doen we maar niet. Alles kan en wordt tegen u gebruikt!!!🤔🤔
spotmelker
Staat maar één of eigenlijk een halve vraag in over methaanemissie. Dus de WUR-studenten vinden dat ook al onzin 😁 Verder in paar tellen ingevuld. Succes ermee.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien en levensduur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN