Op Schiermonnikoog begint de Nederlandse melkrevolutie

Het plan om op Schiermonnikoog met 35% minder koeien betere en duurzamere zuivel te maken, is een voorbeeld voor heel Nederland. Dat vindt Jan Willem Erisman, hoogleraar integrale stikstofstudies aan de VU en directeur van het Louis Bolkinstituut. Het steekt hem dat boeren negatief reageren op het plan dat hij voor de melkveehouderij op Schiermonnikoog ontwikkelde.
 Op Schiermonnikoog begint de Nederlandse melkrevolutie (foodlog.nl)

Het plan om op Schiermonnikoog met 35% minder koeien betere en duurzamere zuivel te maken, is een voorbeeld voor heel Nederland. Dat vindt Jan Willem Erisman, hoogleraar integrale stikstofstudies aan de VU en directeur van het Louis Bolkinstituut. Het steekt hem dat boeren negatief reageren op het plan dat hij voor de melkveehouderij op Schiermonnikoog ontwikkelde.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melkveehouderij , koeien , zuivel en schiermonnikoog geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!