Food Hub onderzoekt de potentie van boerderij-educatie en zoekt daarom boeren!

Beste producenten van Nederland!

Kunnen we de afstand tussen stad en platteland verkleinen voor een volgende generatie? Food Hub (thefoodhub.org/) onderzoekt samen met de Radboud Universiteit de potentie van boerderij educatie.

Er bestaan veel boerderij educatie initiatieven die de consumenten van de toekomst laten beleven hoe het leven op een boerderij is en kinderen meer leren over de herkomst en productie van voedsel.

Graag horen wij van jullie waarom en wanneer je wel of niet mee zou willen doen met zo'n initiatief. Met die informatie kunnen wij kijken op welke manier het zowel de kinderen, als de boeren bereikt. Ben jij een boer of boerin? Dan zouden wij het heel erg waarderen als we 10 minuten van je waardevolle tijd mogen voor deze vragenlijst! Bij voorbaat dank!!

fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/…
 Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions (fmru.az1.qualtrics.com)

Qualtrics sophisticated online survey software solutions make creating online surveys easy. Learn more about Research Suite and get a free account today.

EvaPost

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland , boerderij , boer , voedsel en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!