Reinigen van mestsilo's tbv keuren brl 2344

Beste allen, via dit forum willen wij u erop attenderen dat het keuren van stalen mestsilo's vanaf dit jaar gewijzigd is. Ten eerste moet de stalen (geemailleerde) silo helemaal schoon zijn en er moet een gasmeting door een onafhankelijke partij plaatsvinden. Pas daarna kan de silo gekeurd worden. De keuringsinstantie moet de keuring van te voren aanmelden bij de Kiwa en er moet vóór de keuring ook een gasmeting plaatsvinden. Wij zijn BRL 2344 gecertificeerd. Mocht u meer informatie willen over dit onderwerp, dan kunt u contact met ons opnemen, 06-11267285 of via mestopslagadvies.nl/

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Dit is een stalen, geemailleerde silo met spankap.

Reacties

wotan2
Reclame
+1
Noorderling
Alleen bijzonder is dat wanneer je de link opent, er in de banner komt te staan Heeres Mix en Pomptechniek. Als iemand niet moet zeggen hoe het moet is het Heeres wel.
+1
cjw73
@Noorderling ben heeres nergens tegen gekomen.
Noorderling
@cjw73
Als je in google chroom op de link klikt, komt op het tabblad Heeres te staan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's keuring en mestsilo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN