Kosten Rfc in beeld

Zie melkweb. Fors stijgend per kg verwerkte melk.

Deel dit topic

Reacties

+1
Wilbert
Al sinds jaren zo hoog. Vind het een nietszeggende tabel.
Kosten zeggen niets als je niet de bijbehorende verkoopprijzen kent en de achtergronden.
jg
@Wilbert De bijbehorende opbrengstprijzen zitten toch in de omzet ?
puddingbroodje
Ik vond het eigenlijk wel een leuke tabel, 1 om is over na te denken!
+1
KOC1981
Vind het ook niet bijster interessant, kosten stijgen inderdaad laatste jaren niet en de prestatietoeslag/winst was in de voorbije jaren wel top en nu niet.
wat gewoon niet goed is is dat de motor sputtert hier dicht bij huis ( er vanuit gaande dat China een eenmalige negatieve uitschieter is )
das volume wat normaal wel een leuke marge oplevert in de merken en productielijnen die niet vol benut worden = verwerkingscapaciteit. dat mes snijdt aan 2 kanten.
tok achterhoek
170 milj meer schuld, vind ik dan wel weer veel
robotmelker
Bij bijna 62 procent waarde creatie geeft FC geen nabetaling........ dat geeft toch te denken.
putjesschepper
Beste prikkers,even serieus binnen rfc maken ze zich wel zorgen om Pakistan.let wel er zit 430 miljoen van rfc in.de bevolking verhandeld liever melk op straat dan ze het bij de fabriek brengen.
George
Quote Reactie van @putjesschepper :
Pakistan.let wel er zit 430 miljoen van rfc in

Tja dat krijgen jullie ook weer op jullie bord. Gegarandeerd. Wat gaan ze in godsnaam in die armoede zoeken daar? Groeimarkten ? 😂 😂 😂 😂 😂
+4
digger
Als fc zich naar de afnemers net zo arrogant gedraagt als naar de leden melkveehouders valt het niet mee je produkt te vermarkten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0