ÂGiftigheid glyfosaat komt niet van de stof zelf, maar door de verzwegen bijmengingenâ
Dat beweert de Franse moleculair-bioloog Gilles-Eric Séralini, hoogleraar aan de Universiteit van Caen en één van de drijvende krachten achter het Comité de Recherche et d'Information Indépendantes sur le génie Génétique. Hij is befaamd vanwege zijn omstreden studies naar de giftigheid van glyfosaat. Zen Honeycutt van Moms Across America interviewde Séralini.
âGiftigheid glyfosaat komt niet van de stof zelf, maar door de verzwegen bijmengingenâ (foodlog.nl)
Dat beweert de Franse moleculair-bioloog Gilles-Eric Séralini, hoogleraar aan de Universiteit van Caen en één van de drijvende krachten achter het Comité de Recherche et d'Information Indépendantes sur le génie Génétique. Hij is befaamd vanwege zijn omstreden studies naar de giftigheid van glyfosaat. Zen Honeycutt van Moms Across America interviewde Séralini. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden stof en glyfosaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!