Gratis tulpen plukken op de Dam

'Als de lente komt dan stuur ik jou, tulpen uit Amsterdam.' Een door velen bezongen zin die op zaterdag 20 januari werkelijkheid wordt als de Dam weer in een groots tulpenveld verandert. Traditiegetrouw staat de derde zaterdag van januari in het teken van rode, gele, roze, paarse en nog veel meer kleuren tulpen. Met de aanleg van een reusachtige tulpenpluktuin (200.000 stuks) op de Dam wordt het t
 Gratis tulpen plukken op de Dam (parool.nl)

'Als de lente komt dan stuur ik jou, tulpen uit Amsterdam.' Een door velen bezongen zin die op zaterdag 20 januari werkelijkheid wordt als de Dam weer in een groots tulpenveld verandert.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tulpen , stuur , lente en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!