Groot drugslab ontmanteld bij komkommerkwekers

De politie heeft een kwekersfamilie aangehouden die in een aantal grote komkommer- en paprikakassen en in een autogarage een groot illegaal productiebedrijf voor heroïne heeft opgezet.
De politie kwam op het spoor van het laboratorium in Bleiswijk door de levering van een verdachte chemische stof. Het gaat om diverse locaties in de regio Den Haag, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Pijnacker en Maasdijk.
 Groot drugslab ontmanteld bij komkommerkwekers (floranews.com)

De politie heeft een kwekersfamilie aangehouden die in een aantal grote komkommer- en paprikakassen en in een autogarage een groot illegaal productiebedrijf voor heroïne heeft opgezet. De politie kwam op het spoor van het laboratorium in Bleiswijk door de levering van een verdachte chemische stof. Het gaat om diverse locaties in de regio Den Haag, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Pijnacker en Maasdijk.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stof , politie , illegaal , rotterdam en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!