Inloggen

Ik moet zo af en toe opnieuw inloggen ,oude naam kan niet meer gebruikt worden ,dat is lastig ,zijn er meer die daar last van hebben en hoe te voorkomen.

jan 1

Deel dit topic

Reacties

arie.j
Opnieuw inloggen komt wel eens voor (niet veel) maar dat de oude naam niet gebruikt kan worden heb ik nooit (meer dan 10 jaar) gehad.
hookwood
Ik moest vandaag en gisteren ook een paar keer opnieuw inloggen maar gebruikersnaam en wachtwoord stonden er gewoon dus gewoon ff klikken en klaar.

Nu heb je dus janv, jan1 en jan10

Maar volgens mij stond je pas ook nog weer als janv ingelogd
+1
jan.1
Ik ga maar verder met jan.1:😀
labella
Ik kon een paar weken geleden ook niet meer als bella inloggen, daarom nu maar labella.
+1
Grasbaal
Advies: af en toe je cookies opschonen en opnieuw inloggen en er dan ook voor kiezen om die gegevens op te slaan in je browser als daar om gevraagd wordt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0