Goedgeplukt.be zorgt voor eerherstel van hoogstamfruit

Vlaams minister-president Geert Bourgeois bezocht afgelopen vrijdag de hoogstamboomgaard die het kasteeldomein van Alden Biesen extra cachet geeft. Hij gaf er toelichting bij het richtplan onroerend erfgoed dat moet bijdragen aan het behoud van hoogstam fruitbomen in Haspengouw. Eén van de redenen dat er nog steeds boomgaarden verdwijnen, is dat het fruit niet bij de consument geraakt. Het voldoet niet aan de kwaliteitseisen van de veilingen. Bovendien gaat het om beperkte hoeveelheden, die toch al gauw te veel zijn voor de eigenaar van de boomgaard. De oplossing voor dit probleem is online te vinden, meer bepaald op Goedgeplukt.be.
 Goedgeplukt.be zorgt voor eerherstel van hoogstamfruit (vilt.be)

Vlaams minister-president Geert Bourgeois bezocht afgelopen vrijdag de hoogstamboomgaard die het kasteeldomein van Alden Biesen extra cachet geeft.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden fruit , tuinbouw en consument geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!