Onbekend Ploegen van atlaspower

Onbekend Ploegen

atlaspower
Foto van een Onbekend Ploegen

Reacties

john deere 7810
Wat moet die kosten?
john deere 7810
@atlaspower

3000,- voor een 2 schaar? daar heb je ook rustig een nette 3 schaar voor
atlaspower
@john deere 7810 ja zal wel, jij vraag het, ik antwoord, alle waar naar zijn geld, je heb ook 2 schaar wentel voor 500 euro, maar of je daar nog knap mee kan ploegen ?
hobby-farmer
@atlaspower
net ploegje! naar is dit een 3schaar 2+1 geweest?
ik mis de schijf of tip counters!
ik heb al 2 ploegen ik hoef er nog niet 1 bij!
john deere 7810
@atlaspower

is ook zo. Jij bent ook vrij om het te vragen. Het is mij te veel om 1a2 hectare per jaar om te gooien. En 500 en 3000 is ook nog wel een heel gat he 😉 Het lijkt een supernet ploegje, Maar of er nog wel zo veel vraag naar is?
atlaspower
@hobby-farmer Dit is een demo geweest, was de eerste zandploeg van Regent, de counters heb ik op mijn Panter ploeg gezet,
newholland6640
@atlaspower

Hebben jaar of wat geleden een twee schaar op de kop getikt voor 250 euro. 1 schaar ligt op zolder en de andere zit aan de nu 4 schaar

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Onbekend. Ook staan er nu al 92 foto's van de Onbekend Ploegen. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
29
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE