Ursus c360 van basia

Ursus c360

basia
Foto van een Ursus c360, bezig met poseren.

Inkijkje op een Pools boerenerf ( In het noorden zie je nog veel kleinschalige gemengde bedrijfjes)

Reacties

larsje1111
Ligt het aan mij of is het op die poolse bedrijfjes altijd zo`n rommel?
basia
Ligt niet aan jou ; het is vaak erg rommelig ;kippen lopen ook soms nog los rond !
weurding
@basia dat beeld met die kippen wil men hier weer graag terug zien, steeds meer krijgen de burgers hang naar vroeger en back to basic, appelbomen, loslopende kippen, slapen in het hooi, er zijn er die er al handig op inspelen www.hooitel.net bv 😉
Fokke
Hebben ze daar in Polen ook van die ex-staatsbedrijven, kalgose's of zoiets noemen ze die ? Mijn ouders zijn een keer in Wit-Rusland geweest en hebben er wat bezocht 😛
bert8210
@Fokke

kolchozen bedoel ej wss 😄 in voormalig oost duitsland waren er veel
basia
@Fokke

Nee ; in Polen zie je sinds de val van het communisme geen PGR ( Panswowa Gospodare Rolne ) = overheids boerenbedriiven meer ; in sommige dorpen nog wel de verpauperende gebouwen .
In de omgeving waar wij altijd komen ( 100 km onder Gdansk ) is de veehouderij nog vrij kleinschalig ; en dan ook veel bouwland dus eigenlijk gemengde bedrijfjes .

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Ursus. Ook staan er nu al 52 foto's van de Ursus c360. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
23
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE