International 824 van Stier69

International 824

Stier69
Foto van een International 824 allrad.Voorheen eigendom van Lanzkundendienst,zie oudere foto's hier.Nu met nieuwe stoel (Martendo),moederblok met overgangsframe passend gemaakt.Nu kunnen er 11 gewichtjes aan.Nieuwe BKT 360/70r24 banden,gebruikte XM108 540/65r34 banden.Veiligheidsbeugel en ik vond dat OPA ook altijd mee mag.

Reacties

lanzkundendienst
Ziet er goed uit, Alleen achtervelgen moet ik even aan wennen.
1046
Heimwee??????????????
Stier69
@lanzkundendienst

Die velgen lagen er al op toen ik hem bij je kocht.Nu staan ze binnenstebuiten omdat de banden het spatbord zouden raken.Ik heb ook nog een origineel stel met 420/85r34 BKT's erop.
lanzkundendienst
De heimwee valt wel wat mee maar het blijft een mooie trekker Marco. En andere Marco verder vind ik hem mooi alleen die velgen binneste buiten vind ik niet echt staan. Hij loopt vast sneller met deze banden??
Stier69
Nee dat niet,zelfde omtrek he.Moet wel blijven kloppen voor/achter.Met die nieuwe BKT's zal het wel iets sneller gaan.Minder plek onder het spatbord en trekker staat vlakker.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot International. Ook staan er nu al 375 foto's van de International 824. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
PUNTEN
1
WEERGAVES
18
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE