Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 van Fendt940

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

Fendt940
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630, bezig met poseren. dikke Deutz op de Deutz-Fahr Roadshow in Rustenburg, meer? trekkertrekker.nl/

Reacties

RobDeutz104
Bekende trekker
sebas deutz150
Ik heb nog ff met de i montor gestoeid van de trekker. het was ook de eerst voor mij om met een DF ttv te rijden. maar het is zo simpel. ik heb 2.5 uur op een ttv 610 gereden voor transport van de roadshow en ik moet zeggen ik vind de joystick goed in de hand liggen.
Fendt940
Ik weet het niet heb er niet in gezeten
fendtadriaan
Bruut
Jur k deutz
Na, je mog zo met me mee rijden hoor, geen probleem.
RobDeutz104
@sebas deutz150

daarom Sebas, je hoort altijd commentaar op die hendel, maar vindt hem ook goed in de hand liggen, en waar moest je hem ophalen?
sebas deutz150
Van tholen naar middelburg. de dealer was zandijk. wel jammer dat er een verreiker mee was de hele weg 30 gereden 😞. jij mocht toch ook rijden voor de roadshow met welke mocht jij?
RobDeutz104
Ik reed met die 420, en bij ons was de verreiker op een dieplader gegaan, en die bierkar achter de bus, dus konden we aardig doorrijden
sebas deutz150
Dat is super, hoeveel uur was je onder weg? de hoofdmonteur reedt natuurlijk met de ttv420 en de andere monteur met de 630 dus dan nam ik maar de ttv 610. heb jij nog in het bierkrat gekeken want ik zag een deutz dvd die ik niet kan vinden op internet.
RobDeutz104
We hebben ongeveer een uurtje gereden, in het donker, en welke dvd bedoel je, heb er wel meerdere gezien
sebas deutz150
'die 6 und 8 cilinders von deutz' . de mensen die het spul van onze dealer naar een andere dealer moesten rijden moesten 5 uur ofzo.
casejxu
Wij hebben er ruim 2 uur over gedaan rob, vereiker ging maar 32 :S en die aanhanger ook achter de auto gehangen
RobDeutz104
Die DVD die heb ik Sebas, best een hele mooie! bij ons reed koen met de Verreiker op een dieplader, en zodoende konden we tenminste aardig doorrijden
fendt 211 vairo
Vette mooie trekker!!!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Deutz-Fahr. Ook staan er nu al 892 foto's van de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE