John Deere 6830 Premium van joozt

John Deere 6830 Premium

joozt
Foto van een John Deere 6830 Premium. Ondanks dat het nog niet meevalt om een paar droge uren te vinden hebben we toch een mooi beginnetje met het maiszaaien kunnen maken.

Reacties

+3
Siete
Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit.
Hier staan we nog steeds op beter weer te wachten. đŸĨ˛ Moeten nog al beginnen met ploegen. Elke keer als we bijna enthousiast worden komt er weer een klap water waardoor je weer terug bij af bent.
+1
wilbertkw
@Siete zijn hier ook nog aan het wachten, net wat je zegt begint het erop te lijken komt er weer een bak water😔 hier veel percelen die van nature bol liggen. Dus je kan het perceel nier geheel in de lengte bewerken en dat wil je toch graag met ploegen
+1
valmet6400power
@Siete
Jouw laatste zin vat het ook in de Wieringermeer ook goed samen. Er zijn wel wat bieten (30% van het totaal in de Wieringermeer) en uien gezaaid/geplant dus dat houdt nog niet over voor praktisch 1 mei..
+1
Siete
@valmet6400power
Collega vatte het laatst wel leuk samen vond ik. "Het is net Monopoly, ben je bijna waar je wil zijn, Ga maar terug naar start en begin maar heeeeelemaal opnieuw"
+1
valmet6400power
@Siete
😂😂
Precies dat!
Wij hebben zelf ervoor gekozen geen bieten te zaaien in die droge week, tweede week april maar hoop toch wel dat we eind volgende week kunnen beginnen met aardappels planten!
+1
joozt
@Siete ja helemaal gelijk! We hebben elke keer iets kunnen doen op de hoge stukken. Daar zit nu de mais er ook in. We moeten nu nog bemesten/ploegen en zaaien op de lagere stukken, daar zijn we voorlopig ook nog niet klaar!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 2550 foto's van de John Deere 6830 Premium. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
20
WEERGAVES
4
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE