Massey Ferguson 5450 van Tractor TV

Massey Ferguson 5450

Tractor TV
Deze week eens met een nieuwe hobby begonnen, vers gras voeren. Zo kunnen de koeien in ieder geval wat langzamer overgaan van kuilgras op vers gras dan wanneer we ze zo naar buiten doen. En zo krijgen we wat eerder een mooie korte weide in plaats van het dikke gras wat er nu staat. Maar het grootste voordeel verwacht ik in het najaar, hopelijk kunnen we de eiwitefficientie dan wat verbeteren. Doordat we in het land niet zoveel bij kunnen voeren krijgen de koeien in het najaar eigenlijk teveel eiwit uit het verse gras binnen. Door de combinatie van iets eerder op stal en stalvoeren hopen we meer te kunnen sturen terwijl we het eiwit uit het verse gras blijven benutten. We gaan het zien wat het wordt, zo'n grote investering was de frontmaaier nu ook weer niet, als je het niet probeert weet je het ook niet.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Mooie compacte boeren combi zo.
Raapwagen had je al?
Tractor TV
@Fendt926Driver Combi is inderdaad heel mooi wendbaar en hebt ook prachtig overzicht zo. Inkuilen doen we altijd zelf dus hadden we inderdaad al een ladewagen. En toen we deze trekker kochten opzoek naar een trekker met voorlader had ie ook een fronthef. Alleen nu nog even een fronthef vinden voor de 6270 zodat we de voorlader ook weer beschikbaar hebben.
wilbertkw
@Tractor TV ik ben even aan het denken waar ik laats een fronthef met aftakas voor een 6270 zag. Dacht marktplaats maar daar staat die niet( meer) zal nog eens denken. Maar mooie combinatie 👍
Marcsteffens6265
@Tractor TV fronthef massey ferguson 6200
Op aanvraag
link.marktplaats.nl/m1957661310/…
+1
HMFENDT
Mooie foto, lang op gewacht😜
+1
Tractor TV
@HMFENDT Haha, ja speciaal op jou verzoek maar eem geplaatst

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 121 foto's van de Massey Ferguson 5450. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
51
WEERGAVES
4
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE